Eerdere nesten

Eerdere nesten


 

Nala is 30 november 2011 bevallen van 9 prachtige pups!

De vader van deze pups is Dylan " Chablais Your Place or mine.

24 januari 2012 : Een nieuw (t)huis!
Nog wat laatste foto's, de eerste puppy's hebben ons verlaten! Nala met puppen, ze heeft haar shirt aan, anders zijn de monstertjes alleen maar bezig om aan d'r tepels te zuigen en dat wil ze niet meer, de foto in de bench is met Rose.

17 januari 2012 : Laatste update nest Nala
Nog even een van de laatste up-dates van dit geweldige puppy's nest! Ze zijn afgelopen week gechipt, zijn nu dus echte Labradors, ze zijn door de dierenarts geënt en volledig gecheckt, hij was weer super tevreden over alle puppy's, " super nest" was zijn commentaar. Ze eten nu ook volledig zelf, moeder Nala voedt ze nog maar 1 x per dag, maar dat is meer om zelf af te bouwen dan dat de puppy's haar melk nog nodig hebben. Komend weekend gaan ze al weer met hun nieuwe baasjes mee.

6 januari 2012 : Knuffelen, eten en naar buiten!
Ze zijn nu 5 weken en zo ontzettend leuk, je kan er niet genoeg van krijgen om er naar te kijken en te knuffelen. Eten kunnen ze ook als de beste en dan mogen ze voor de eerste keer naar buiten!

31 december 2011 : Puppyren
Hier zijn de pups voor het eerst in de puppyren. Ze zijn allemaal heel blij met de vergroting van hun wereldje en ze zien nu van alles en komen nu ook 3 x per dag buiten de ren om de wereld te verkennen!

22 december 2011 : Vlees!
De eerste keer vlees eten (tartaar) vonden ze allemaal geweldig lekker, je moet op passen anders gaan je vingers er ook bij. Ze hebben allemaal nu ook tandjes, dus wordt het tijd om wat vaster voedsel te gaan eten, dat wil zeggen 3 dagen tartaar en dan gaan ze over op puppy-vlees.

20 december 2011 : Puppy update!
Even een update met foto's. Het is even druk geweest met al het puppy bezoek. Alle pupjes zijn nu voorzien van een nieuw baasje! De puppen zijn nu om op te vreten zo leuk, spelen al wat met elkaar en hebben vandaag voor het eerst pap gegeten. De eerste tandjes zijn nu ook al voelbaar, nog niet echt door, maar dat duurt nog hooguit een dag.

14 december 2011 : update pups
De puppen gaan weer ontzettend goed, na even een dipje (diarree en misselijk) gaan ze weer heel goed. Ze staan al op 4 pootjes en proberen al te lopen, het lijkt meer op waggelen natuurlijk maar heerlijk om te zien, ze zijn echt om op te vreten zo leuk. De eerste spleetjes in de oogjes zijn er ook al, dus ik verwacht dat morgen de eerste oogjes open zijn, ze zijn dan al weer 2 weken oud en wegen nu al rond de 1300 gram. Bijna alle puppen hebben al een baasje, nog eentje te gaan.

7 december 2011 : Pups week oud

Het gaat super met de puppen, ze groeien als kool en Nala is helemaal blij met haar kinderen.

30 november 2011 : Pups geboren!

De puppen zijn vanmiddag geboren, 9 stuks ; 6 bruine waarvan 1 reu en 5 teefjes, 3 zwarte waarvan 2 reuen en 1 teefje.
Alles is goed gegaan, Nala is erg blij met haar baby's!
Het zijn echte zwaargewichten; De lichtste weegt ook nog 410 gram en de zwaarste 560 gram.

28 oktober 2011 : Pups op komst!
Echo van de pups van Nala